Henry Rollins

Doe niets half. Als je van iemand houdt, houd dan van hem of haar met heel je ziel. Als je naar je werk gaat, doe dan je uiterste best. Als je iemand haat, haat hem dan totdat het pijn doet.

Foto door proartspb

Ik ben november gaan beschouwen als de oktober van de oudere, hardere man. Ik waardeer de vroege duisternis en de koelere temperaturen. Het is een maand voor een stillere, iets ingetogener viering van de dood van de zomer, terwijl de winter zijn greep verstevigt.

Foto door evangelinar

De maand november geeft mij het gevoel dat het leven sneller voorbijgaat. In een poging het te vertragen, probeer ik de uren zinvoller te vullen.

Foto door wenaturelovers

We weten dat we in september door de warme wind van het zomerwrak zullen dwalen. We verwelkomen de geest van de zomer.

Foto door Silvia

Augustus was vroeger een trieste maand voor mij. Naarmate de dagen verstreken, woog de gedachte dat de school zou beginnen zwaar op mijn jonge schouders.

Foto door Alison Updyke

Elk jaar haalt augustus uit in vulkanische woede en stijgt op met het geraas van het ochtendverkeer. Zijn grote metalen vleugels slaan tegen de grond en verwarmen de lucht met steeds toenemende intensiteit.

Foto door Costin Halmagyi

Augustus, de laatste boodschapper van ellende van de zomer, is een holle acteur.

Foto door Mabel Amber

Augustus brengt scherp in beeld en kookt alles waar ik in de late lente en zomer naar heb geluisterd.

Foto door Karl Oss Von Eeja

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *