Peggy Toney Horton

Wanneer het in mijn ziel een vochtige, druilerige novembermaand is, zal ik de herinnering aan warme, zonnige, nazomermiddagen als deze oproepen en enorm getroost worden.

Foto door photosforyou

Wat is er spannender dan een oktoberdag? Het is jouw verjaardag, 4 juli en Kerstmis in één.

Foto door wenaturelovers

Voor mij is dit oktober. Terwijl ik me terugtrek in mijn eigen wereld en alles blokkeer, behalve de schoonheid van het seizoen, mijn reflecties en mijn relatie met God, merk ik dat dit genoeg is om me door de lange koude winter en daarna te loodsen.

Foto door Melk Hagelslag

Ah, mooi oktober, terwijl je het seizoen inluidt dat mijn ziel doet ontwaken, dwingt je ontzagwekkende schoonheid mijn geest om te zweven als een blad gevangen in een herfstbries en mijn hart om te zingen als een hemels koor.

Foto door Wojciech Cichalewski

Mijn geliefde oktober is teruggekeerd – met haar schitterende kleuren, koele temperaturen en zonnige, wolkenloze, azuurblauwe luchten, en ik moet ervan genieten voordat het weer voor een jaar verdwijnt.

Foto door s-usans-blog

Ach, september! Jij bent de deur naar het seizoen dat mijn ziel doet ontwaken, maar ik moet bekennen dat ik alleen van je hou omdat je een opmaat bent voor mijn geliefde oktober.

Foto door Melanie

Terwijl het verleidelijke lied van september in mijn oor begint te fluisteren, hunkert mijn hartstochtelijke geest naar de pracht van zijn belofte.

Foto door N-region

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *