Kevin Kelly

Wees niet bang om een vraag te stellen die misschien stom klinkt, want 99% van de tijd denkt iedereen aan dezelfde vraag en is te beschaamd om hem stellen.

Foto door Simone Secci

Stel altijd een deadline. Een deadline verwijdert het extreme en het gewone. Het voorkomt dat je probeert het perfect te maken, dus je moet het anders maken. Anders is beter.

Foto door Kevin Ku

IJver is 25 IQ punten waard.

Foto door Wonderlane

Leer hoe je kunt leren van degenen met wie je het niet eens bent of die u zelfs beledigen. Kijk of je de waarheid kunt vinden in wat zij geloven.

Foto door JJ Jordan

Vertrouw geen universele lijm.

Foto door Scott Sanker. Betekenis: Er bestaat geen oplossing voor álle dingen

Iemand trakteren op een maaltijd faalt nooit en is zo gemakkelijk te doen. Het is krachtig met oude vrienden en een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken.

Foto door Antenna

Dankbaarheid zal alle andere deugden ontgrendelen en is iets waar je beter in kunt worden.

Foto door Jonathan Borba

Een waardig doel voor een jaar is om genoeg over een onderwerp te leren, zodat je niet kunt geloven hoe onwetend je een jaar eerder was.

Foto door Martin Adams

Goed kunnen luisteren is een superkracht. Maar wanneer u luistert naar iemand van wie u houdt, blijft u vragen: “Is er meer?” Totdat er niets meer is.

Foto door Harli Marten

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *