Peter van Geest

Ik ben geboren in het Westland, Maasdijk om precies te zijn, toen nog gemeente Naaldwijk, nu gemeente Westland, Zuid-Holland.

Ik heb 28 jaar met mijn vrouw Francis in Brummen gewoond, tegenwoordig wonen we in Zutphen, provincie Gelderland.

Er zijn veel dingen waarvoor ik mij interesseer, ik heb mijn website https://www.casperswereld.nl omgezet naar deze website daar ik meer ruimte (pagina’s) nodig had dan beschikbaar was in de vorige setting. Deze website bevat een verzameling van internationale beeldspreuken en gezegden die dagelijks wordt aangevuld. Het was heel wat werk om deze klus te klaren. Gelukkig had ik tijd voldoende en vond ik het leuk om te doen. Ook ben ik geïnteresseerd in internationale symbolen hun betekenis en oorsprong. Over dat thema zal ik in de toekomst meer gaan publiceren.

Mocht je zelf leuke, interessante spreuken en gezegden of symbolen hebben, schroom dan niet om deze naar mij op te sturen, wellicht kunnen ze in de verzameling worden opgenomen.

Ik zou het zeer op prijs stellen als je iets in get gastenboek zou willen schrijven.

Bij voorbaat dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.