Respect

Respecteer ieder die je op je weg tegenkomt.

Foto door Khamkeo Vilaysing

Sluit vriendschap met de man die brutaal eerlijk is, want eerlijkheid is de hoogste vorm van respect. – Daniel Saint

Foto door J.J. Jordan

Ik ben op het punt gekomen in mijn leven waar ik het niet meer nodig vind indruk op mensen te moeten maken.. Ze accepteren me maar zoals ik ben of anders maar niet.. Dat is hun verlies, niet het mijne.

Foto door Pixabay

Respect is iets dat je als een verplichting aan de mensheid geeft. Vertrouwen is iets dat wordt verdiend door het consequent tonen van respect.

Foto door Bea Arnold

Respect moet worden verdiend door acties, en niet door jaren. – Frank Lloyd Wright

Foto door Cottonbro

Als je tevreden bent met gewoon jezelf te zijn en niet vergelijkt of wedijvert, zal iedereen je respecteren. – Lao-Tse

Foto door Maksim Goncharenok

Vaak beweert men sommige dingen te begrijpen, meer om zijn verstand dan om de waarheid te eren. – Jean Antoine Petit-Senn

Foto door Manny Moreno

Je hebt geen perfecte relatie nodig. Alles wat je nodig hebt is iemand die van je gekheid houdt, tijd met je wil doorbrengen en je respecteert.

Foto door Pablo Merchán Montes

Distinctie is onverenigbaar met alle buitensporigheid, van welke aard ook, en zij bestaat voornamelijk uit waarheid en eenvoud. – Emmeline Raymond

 

Foto door Chloe Kala

Ik respecteer iemand die mondig is. Vertel me waarom je van me houdt. Vertel me waarom ik je kwaad heb gemaakt en vertel me hoe ik het goed kan maken. Vertel me alles. Praat.

Foto door Stefano Intintoli

Respecteer ieder die je op je weg tegenkomt.

Foto door Lisa Fotios

Ik ben op een punt gekomen in mijn leven waar ik het niet meer nodig vind op mensen te moeten maken…
Ze accepteren me maar zoals ik ben of anders maar niet…
Dat is hun verlies, niet het mijne.

Foto door Pixabay

Je bent het nu waard. Niet als je die baan krijgt, niet als je 10 kilo afvalt, niet als mensen weten wie je bent. Nu. Gewoon omdat je bestaat. – Nina Parker

Foto door Ithalu Dominguez

We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn. Maar we moeten ons best doen om ons met respect voor elkaar te gedragen. – Karen Salmnsohn

Foto door VH S

Leren Nee te zeggen zonder je schuldig te voelen, is niets anders dan op een respectvolle manier zorg dragen voor Jezelf.

Foto door onbekend

Vriendschap is een regenboog tussen twee harten die zeven kleuren delen: liefde, verdriet, geluk, waarheid, geloof, vertrouwen en respect.

Foto door Cleverpix

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *