Trouw

Gezondheid is het grootste geschenk, tevredenheid de grootste rijkdom, trouw de beste relatie. – Siddhartha Gautama Boeddha

Foto door Thomas B.

De intuïtie is een heilige gave en de ratio een trouwe dienaar daarvan. – Albert Einstein

Foto door onbekend

De grootsheid van mensen wordt afgemeten aan de loyaliteit van hun hart en de nederigheid van hun ziel.

Foto door Yosoyyo

Ik ben de gevoelige. Ik ben de dwaze. 
Ik heb een groot hart. Ik geef om je. Als ik van je hou, hou ik heel veel van je. Als ik je vriend ben, 
kun je me vertrouwen. Ik hou van andere dwazen. 
Ik hou van mensen met een groot hart. 
Als je dit leest en vertelt, stuur ik je een dikke knuffel, mijn groothartige, dwaze vriend. – Jane ~Lightworker

Foto door Daniel Absi

Het volk onder controle houden…Behandel ze als kippen! Neem ze alles af, pluk ze kaal tot bloedens toe, gooi dan wat broodkruimels en ze zullen je voor eeuwig volgen. – Joseph Stalin

Foto door Mana528

Zielsverwanten laten elkaar niet in de steek. – Faraway

Foto door onbekend

Het enige echte falen in het leven is niet trouw te zijn aan de beste versie van jezelf. – Siddharta Gautama Boeddha

Foto door Luis Machado

Eerlijke en loyale mensen krijgen nooit de eer in het leven, maar ze kunnen in de spiegel kijken zonder zich ergens voor te schamen.

Foto door onbekend

Iets waar ik zeker van ben: God laat degenen van wie Hij houdt niet in de steek.

Foto door Snapwire 219998

Ik wou dat ik de moed had gehad om een leven te leiden waarbij ik trouw was gebleven aan mezelf, in plaats van te leven volgens de verwachting van anderen. – Frans Bruining

Foto door Allan Mas

Ik kan dom zijn, zoals je zegt, om te geloven in eer en vriendschap en loyaliteit zonder prijs. Maar dit zijn deugden om gekoesterd te worden, want zonder hen zijn wij niet meer dan beesten die door het land zwerven. – David Gemmell

Foto door Kasuma

Vergeet nooit wie er voor je was toen niemand anders er was. – Ritu Ghatourney

Foto door Alex Green

Vriendschap is niet achter je vrienden staan als ze gelijk hebben, maar als ze ongelijk hebben. – Georges André Malraux

Foto door Gerd Altmann

Passie is een allesbeheersend verlangen naar de ander. Dat verdwijnt als je dagelijks met iemand verkeert. De meeste mensen dromen alleen maar van passie, anderen hebben er minder behoefte aan, die zijn trouw en niet zo avontuurlijk. – Benoîte Groult

Foto door himanshu gunarathna

Familie betekent niet: geheimen bewaren, op eieren lopen, liegen om de vrede te bewaren, doen alsof anderen gezond zijn als ze dat niet zijn, op de tenen lopen voor de waarheid, evenementen bijwonen die het genezingsproces doen ontsporen, slechte keuzes verdedigen, giftig gedrag vertonen, blijvend loyaal zijn aan destructieve patronen, of behoeften opofferen in een poging anderen te beschermen of te redden. – Lori Deschene

Foto door krakenimages

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.