Richard von Weizsäcker

De geschiedenis herhaalt zich niet, maar herhaalt wel haar lessen.

Foto door Thomas Kelley

Een samenleving die gelooft dat ze zich geen sterke en onafhankelijke vakbonden kan veroorloven, ontzegt zichzelf het recht om een ​​vrije samenleving genoemd te worden.

Foto door Mostafa Meraji

Wie niet voor zijn vrijheid durft op te komen, wordt zwartrijder in onze liberale democratie.

Foto door Kristina V

Het socialisme is momenteel niet booming. Maar of het definitief zijn functie als tegenhanger van het kapitalisme heeft beëindigd, valt nog te bezien. Hij leverde een beslissende bijdrage aan de kritiek en daarmee aan de correctie van excessen van adaptief kapitalisme.

Foto door Jakub Matyas

Er zijn genoeg politici die graag het goede zouden doen als ze niet wisten dat ze de volgende verkiezingen zullen verliezen juist omdat ze het juiste doen.

Foto door Alexandre Lallemand

De mens heeft de natuur nodig, de natuur heeft de mens niet nodig. De mens maakt deel uit van de natuur, hij staat er niet superieur aan. Pas als hij dat begrijpt, heeft hij een overlevingskans.

Foto door proartspb

Vrijheid is verantwoordelijkheid en een verplichting om de eigen zaken in eigen handen te nemen, het eigen falen te erkennen en ervoor op te komen, conflicten te voorkomen, de vrijheid van anderen te respecteren.

Foto door Timmz

Aan drie dingen herkent men de wijze man: hij zwijgt als dwazen spreken; hij denkt wanneer anderen geloven; hij handelt wanneer de luiaards dromen.

Foto door Iulia Mihailov

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *