Playfulness

Without this playing with fantasy no creative work has ever yet come to birth. The debt we owe to the play of the imagination is incalculable. – Carl Gustav Jung

Photo by RF._.studio

We develop by playing. The truth is that playing is the most serious activity in the world.

Photo by Mi Pham

Children: they play all the time, but due to the games they become wiser, they begin to speak and understand. They don’t learn the language, they don’t study science. They absorb the world around them with their desire to understand it. – Michael Laitman

Photo by Robert Collins

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *