Ego

Het ego is doodsbang voor de waarheid. En de waarheid is dat het ego niet bestaat. – Byron Katie

Foto door onbekend

Wanneer iemand je probeert te triggeren door je te beledigen of door iets te doen of te zeggen dat je irriteert, haal dan diep adem en schakel je ego uit. Onthoud dat als je snel beledigd bent, je gemakkelijk gemanipuleerd kunt worden.

Foto door MD Mahdi

Niet uiterlijk, maar innerlijk. Niet tijdelijk, maar tijdloos. Niet hetzelfde, maar anders. Niet vanzelfsprekend, maar koesterend. Niet wantrouwig, maar vertrouwen. Niet eindig, maar oneindig. Niet saai, maar vernieuwend. Niet sleurend, maar verrijkend. Niet zwart wit, maar kleurend. Niet jij en ik, maar wij samen. – Rafe

Foto door onbekend

De uitdagingen van het leven mogen je niet verlammen, ze moeten je helpen ontdekken wie je bent. – Bernice Reagon

Foto door Mike Foster

Overtuiging is eigenlijk de laagste vorm van menselijke kennis. Het vereist geen verantwoordelijkheid, geen begrip. De hoogste vorm van kennis is empathie, want het vereist dat we ons ego opschorten en in de wereld van een ander leven. – Bill Bullard

Foto door Nick Fewings

De schoonheid van het leven, de energie, het plezier, de grootsheid van het leven…. heb je allemaal verdrukt voor dat kleine  ‘ikje. – Marc B

Foto door Margesil

Ego zegt:
“Zodra alles op zijn plaats valt, zal ik mijn rust vinden.”
Geest zegt:
“Vind vrede en alles zal op zijn plaats vallen.”

Foto door Ekaterina Bolovtsova

Houd vast aan elke oprechte persoon die je tegenkomt. Deze generatie heeft mensen gedreven door ego, geld en status. Als gevolg hiervan worden dagelijks goede zielen geruïneerd. Houd je hoofd omhoog en wees je bewust van de energie die je afgeeft en waarmee je verbinding maakt.

Foto door cottonbro

Het ego houdt van uiterlijk vertoon, maar haat bezinning.

Foto door prinzesskathrin

Doe dingen die je ziel voeden, niet je ego en je zult gelukkig zijn.

Foto door onbekend

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.