Complot

Blijkbaar zijn samenzweringen nu stenografie voor onuitsprekelijke waarheid. – Gore Vidal

Foto door Khashayar Kouchpeydeh

Gelukkig worden sommigen geboren met een spiritueel immuunsysteem dat vroeg of laat het illusoire wereldbeeld dat vanaf hun geboorte door sociale conditionering op hen is geënt, verwerpt. Ze beginnen te voelen dat er iets niet klopt en gaan op zoek naar antwoorden. Innerlijke kennis en bijzondere, opgedane, ervaringen laten hen een kant van de werkelijkheid zien waar anderen zich niet van bewust zijn, en zo begint hun reis van ontwaken. Elke stap van de reis wordt gemaakt door het hart te volgen in plaats van de menigte te volgen en door kennis te verkiezen boven de sluiers van onwetendheid.

Foto door paul voie

De echte complotdenker denkt: Dat de regering echt om je geeft. De media je nooit opzettelijk zal misleiden of zal liegen. Dat de farmaceutische industrie, die miljarden verdient aan ziektes per jaar,  er is om je te genezen van iets wat er niet is.

Foto door Karolina Grabowska

Het gehele universum zweert samen om je alles te geven wat je wilt.

Foto door Bryan Goff

In de politiek gebeurt niets per ongeluk. Als het gebeurt, kunt u er zeker van zijn dat het op die manier was gepland.

Foto door Element5 Digital

 

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *