Duidelijkheid

In stilte komen onze zintuigen tot leven…We zien de schoonheid om ons heen duidelijker, leren luisteren naar de taal van de stilte, voelen en ruiken de aarde zo puur en proeven de zoetheid van de lucht die we inademen. – Margo Vader

Foto door Dawid Zawila

Blijkbaar zijn samenzweringen nu stenografie voor onuitsprekelijke waarheid. – Gore Vidal

Foto door Khashayar Kouchpeydeh

Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder. – Lao-Tse

Foto door onbekend

Niet uiterlijk, maar innerlijk. Niet tijdelijk, maar tijdloos. Niet hetzelfde, maar anders. Niet vanzelfsprekend, maar koesterend. Niet wantrouwig, maar vertrouwen. Niet eindig, maar oneindig. Niet saai, maar vernieuwend. Niet sleurend, maar verrijkend. Niet zwart wit, maar kleurend. Niet jij en ik, maar wij samen. – Rafe

Foto door onbekend

Het hart ziet vaak helderder dan het verstand.

Foto door Jude Beck

De beste en mooiste dingen in de wereld zijn niet te zien of zelfs maar aan te raken. Ze moeten met het hart worden gevoeld.

Foto door Blaž

Zeg niet iets over de ander, maar over jezelf.
Bijvoorbeeld niet:
‘jij snapt er niets van’,
maar:
‘ik ben geloof ik niet duidelijk’.

Foto van CUsai

 

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *