Negativiteit

Het horen van een enkel negatief iets kan ten minste vijf positieve herinneringen beschadigen. Afstand nemen van negativiteit is zelfzorg.

Foto door RODNAE Productions

Een hele zee van water kan een schip niet laten zinken tenzij het in het schip komt. Evenzo kan de negativiteit van de wereld je niet naar beneden halen, tenzij je toestaat dat het in je komt. – Goi Nasu

Foto door Iván Tamás

Als we liefde net zo snel zouden kunnen verspreiden als we haat en negativiteit verspreiden, in wat een wonderlijke wereld zouden we dan leven.

Foto door Guillaume Meurice

Sommige mensen kan een heel veld met rozen worden gegeven en zien alleen de doornen erin. Anderen kunnen een stukje onkruid krijgen en zien alleen de wilde bloem erin. Waarneming is een belangrijk onderdeel van dankbaarheid. Dankbaarheid is een belangrijk onderdeel van vreugde. – Amy Weatherly

Foto door Siora Photography

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.