Lompheid

Arrogantie en grofheid zijn de zijwielen van de levensfiets, voor zwakke mensen die zonder hen hun evenwicht niet kunnen bewaren. – Laura Therese Márquez

Foto door onbekend

Tussen de ideeën over wangedrag en goedgedrag is er een veld. Ik zal je daar ontmoeten. Als de ziel in dat gras ligt is de wereld te vol om over te praten. – Mawlana Jalal-al-Din Rumi

Foto door Federico Respini

Ik haat het als mensen me vragen “Waarom ben je zo stil?” Omdat ik ben. Zo functioneer ik. Ik vraag niet aan anderen: “Waarom ben je zo luidruchtig? Waarom praat je zo veel?” Het is onbeleefd. – Rowan Atkinson

Foto door gmx.at

Verwacht alsjeblieft niet van mij dat ik altijd goed, vriendelijk en liefdevol ben. Er zijn tijden dat ik koud en gedachteloos en moeilijk te begrijpen zal zijn.

Foto door Logan Weaver

De waarheid spreken voordat het gepast is, getuigt van een slechte smaak.

Foto door Obie Fernandez

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *