Gif

Woede is een zuur dat meer schade kan toebrengen aan het vat waarin het is opgeslagen dan aan iets anders waarop het wordt gegoten. – Mark Twain

Foto door Scott Evans

Misschien ontmoeten we elkaar weer, als we iets ouder zijn en onze geest minder hectisch is, en ik zal goed voor je zijn en jij voor mij. Maar op dit moment ben ik chaos voor je gedachten en ben je vergif voor mijn hart.

Foto door Whicdhemein One

Het venijn zit in de staart.

Foto door onbekend.
Letterlijke vertaling uit het Latijn: in de staart (nl. van de schorpioen) zit het vergift; het kritieke of gevaarlijke punt komt pas aan het eind.
Betekenis : vertaling van het Latijnse spreekwoord « In cauda venenum », het boosaardige zit in het slot. / Letterlijke vertaling uit het Latijn : in de staart (nl. van de schorpioen) zit het vergift; het kritieke of gevaarlijke punt komt pas aan het eind.

Vasthouden aan woede is als GIF drinken en verwachten dat de andere persoon zal sterven.

Foto door JJ Jordan

“Poëzie schrijf je met tranen, een roman met bloed, en de geschiedenis met onzichtbare inkt”, zei de kardinaal, terwijl hij bij het licht van de kandelaar het scherp van de schede insmeerde met gif.

Foto door Suzy Hazelwood

Water gedronken door de koe wordt melk, en gedronken door de slang vergif.

Foto door Sourav Mishra

Vasthouden aan woede is als GIF drinken en verwachten dat de andere persoon zal sterven.

Foto door JJ Jordan

Nancy Astor tegen Churchill: ‘Als ik met U getrouwd was, zou ik gif in koffie doen.’ Churchill: ‘En als ik met U getrouwd was, zou ik het opdrinken’.

Photo by Arthur Osipyan

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *