Adem

In stilte komen onze zintuigen tot leven…We zien de schoonheid om ons heen duidelijker, leren luisteren naar de taal van de stilte, voelen en ruiken de aarde zo puur en proeven de zoetheid van de lucht die we inademen. – Margo Vader

Foto door Dawid Zawila

Wanneer iemand je probeert te triggeren door je te beledigen of door iets te doen of te zeggen dat je irriteert, haal dan diep adem en schakel je ego uit. Onthoud dat als je snel beledigd bent, je gemakkelijk gemanipuleerd kunt worden.

Foto door MD Mahdi

Ik reis in diepste wezen om de controle over mijn leven te verliezen en dichter bij die ene waarheid te komen: dat leven gevaarlijk en veranderlijk is en dat ik mijn lot niet ken. Raar genoeg kan ik daarbij vrijer ademhalen. – Tessa de Loo

Foto door Christiaan Huynen

Soms is het belangrijkste van een hele dag de rust die we nemen tussen twee keer diep ademhalen. – Etty Hillesum

Foto door Motoki Tonn

Ontroerd zijn is ademhalen met je hart. – Pierre Reverdy

Foto door Giulia Bertelli

Waar je je nu ook zorgen over maakt, vergeet het. Haal diep adem, voedt je geest met positieve gedachten en vertrouw erop dat het goed komt.

Foto door Viktor Talashuk

Elke dag is een nieuw begin. Haal diep adem, glimlach en begin opnieuw. 

Foto door Alfonso Cerezo

Vrijheid is de zuurstof van de ziel. – Moshe Dayan

Foto door createsima

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *